Багет, фарширований сиром

  • Батон французький (багет) - 1 шт.
  • Майонез - 5 ст. л.
  • Сир твердий - 150 г
  • Часник - 5 зубків
  • Зелень петрушки або рубаного кропу - 2 ст. л.

1. Сир натріть на дрібній тертці, змішайте з майонезом і зеленню, з допомогою чеснокодавилки видавіть часник, перемішайте.
2. У батоні зробіть глибокі поперечні надрізи майже до основи. Надрізи заповніть сирною сумішшю.
3. Загорніть батон у фольгу і запікайте при 200 oC до готовності.

На замітку: Такий батон зручно брати з собою на пікнік. Нанижіть його на шампур, розігрійте над вугіллям і подавайте до шашлику.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика