Суп-пюре із овочів і риса

  • Вода - 3 ст.
  • Картопля - 3 шт.
  • Молоко - 1 ст.
  • Морква - 1 шт.
  • Ріпа (маленька) - 1/2 шт.
  • Рис - 1/2 ст.
  • Масло вершкове - 1 ст. л. для смаження
  • Сіль - за смаком
  • Грінки, зелень, сметана або вершки - для подачі

1. Моркву і ріпу дрібно наріжте, обсмажте на олії в глибокому сотейнику 3-4 хвилини. Влийте 1/2 ст. гарячої води і тушкуйте 10-15 хвилин. Потім влийте воду, що залишилася, доведіть до кипіння. Покладіть нарізану часточками картоплю і промитий рис. Накрийте кришкою і томіть на слабкому вогні 30 хвилин.
2. Протріть суп через сито, розведіть гарячим молоком, додайте масло, посоліть. Доведіть до кипіння.
3. Подавайте суп з грінками, зеленню, вершками або сметаною.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика