Суп-пюре із індички

  • Бульйон м'ясний - 2 ст.
  • Філе індички - 300 г
  • Молоко - 1 ст.
  • Цибуля ріпчаста - 1 /2 шт.
  • Морква - 1 /2 шт.
  • Яйце (маленьке) - 1 шт.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Олія - 2 ст. л.
  • Сіль, перець духмяний мелений - за смаком
  • Зелень петрушки - для подачі

1. Філе індички відваріть до готовності, двічі пропустіть через м'ясорубку.
2. Моркву наріжте соломкою, цибулю - дрібними кубиками, пасеруйте овочі 4-5 хвилин на рослинній олії.
3. Борошно обсмажити на сухій сковороді до кремового кольору. Розведіть гарячим бульйоном. Соус посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння.
4. Підготовлені овочі подрібніть в блендері до пюреобразного стану, змішайте з індичкою, соусом і молоком. Варіть 5 хвилин. Потім заправте вершковим маслом і збитим яйцем. Подавайте з зеленню петрушки.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика