Смажена картопля

 

Очистити картоплю від шкірки. Ретельно помити і порізати на частини, так як подобається. Порізану картоплю залити холодною водою на 30-40 хвилин (для того, щоб позбутися від крохмалю). Покласти на столі чистий рушник і в один шар викласти різану картоплю. Зверху можна накрити іншим рушником і промокнути. Ставимо на вогонь велику сковороду, нагріваємо, додаємо той різновид жиру або масла, які більше подобаються. Викладаємо картоплю на сковороду в один шар і обсмажуємо до зміни кольору з двох сторін. Знімаємо напівготову картоплю зі сковороди в який небудь посуд. І так ми чинимо з усіею сирою картоплею. Коли вся картопля злегка обсмажена, з'єднуємо її всю в сковороді, посипаємо сіллю і доводимо до готовності. При бажанні ми можемо поліпшити смак картоплі.

  • Можемо присипати меленим чорним перцем.
  • Можемо присипати сумішшю під назвою лимонний перець.
  • Можемо посипати сумішшю «Каррі».
  • Можна посипати рубаною зеленню.
 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика