Соте з синіх

  • 2,5 кг. - синіх
  • 1 кг. - червоний (жовтий) болгарський перець
  • 1 шт. - гіркого перцю
  • 1 головка - часнику
  • 1 склянка - рослинного масла
  • 0,5 кг. - Моркви
  • 100 г 9% - оцту
  • 0,5 л. - Томатного соку
  • Пучок кропу
  • 1 ст. л. - солі
  • 100 г - цукру

Сині очистити від шкірки і порізати на невеликі шматочки. Через блендер - перець, часник, кріп. Моркву порізати соломкою і спасерувати. У каструлю - пюре з перців і часнику, томат, сіль, цукор. Проварити 20 хвилин. В кінці додати олію і оцет. У цей соус викласти різані сині і пассированную моркву. Після закипання варити 5 - 7 хвилин до м'якості синіх. Банки 1 л. Прокип'ятити (кришки теж). Розкладаємо соте в банки і закупорюємо.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика