Сині по-грузинськи

  • 2,5 кг. - синіх
  • 0,5 кг. - болгарського перцю
  • 1 шт. - гіркого перцю
  • 1 кг. - помідор
  • 100 г 9% - оцту
  • 150 г - рослинного масла
  • 50 г - часнику
  • 20 г - солі
  • 70 г - цукру

Через м'ясорубку (блендер) пропустити помідори, перець, часник. Проварити цю масу в каструлі 15 хвилин, додати оцет, олію, сіль і цукор. Сині порізати кружальцями і обсмажити. Змішати з соусом, розкласти в 1 л. банки. Стерилізувати 10 хвилин.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика