Кабачки "Сергієво-Посадські"

  • 1,5 кг. очищених кабачків
  • 0,3 кг. ріпчастої цибулі
  • 1 склянку соняшникової олії
  • 70 г 9%-й оцет
  • 250 г томатної пасти
  • 1 ст. л. (з гіркою) солі
  • 7 ст. л. цукру

Ріпчасту цибулю крупно нарізати, моркву нашаткувати і тушкувати в соняшниковій олії у великій сковороді 10 хвилин. За цей час нарізати кубиками підготовлені кабачки і перці і викласти їх в глибокий посуд. Додати пасту і воду в пропорції 1:2. Покласти сіль, цукор і тушковану моркву з цибулею, перемішати і поставити на вогонь. Тушкуємо до готовності кабачків. Наприкінці варіння влити оцет. У гарячому вигляді розкласти в підготовлені банки і негайно закатати.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика