Баклажани під "гриби"

  • 5 кг. - баклажан
  • 1 пучок - кропу
  • 0,5 - склянки очищеного часнику
  • 2,5 ст. л - солі
  • 1 склянка 9% оцту
  • 2 склянки олії

Сині очистити від шкірки і нарізати кубиком зі стороною 2 см. У каструлю об'ємом 3 л. налити 1,5 л. води і довести до кипіння. Підготовлені сині закладати в киплячу воду порціями по 1 кг. Варити 5 хвилин і виймати в таз друшляком або ситом. Кріп дрібно нарізати, часник придушити чеснокодавкою. У таз з провареними синіми додати зелень, сіль, масло, оцет, часник. Або руками або шумівкою масу ретельно і акуратно перемішати. Розкласти в стерилізовані банки - 1 л. і зверху накрити стерильними кришками. Помістити в ємність з водою і стерилізувати 15 хв. Закупорити.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика