Салат "Міссісіпі"

  • Філе куряче або індиче відварне - 2 шт.
  • Салат зелений - 8 листків
  • Початки молодої кукурудзи консервовані - 12 шт.
  • Кукурудза консервована - 3 ст. л.
  • Перець солодкий червоний - 1 шт.
  • Ананас консервований (кубиками) - 1 банка (300 г)
  • Ізюм - 3 ст. л.
Для заправки:
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Олія соняшникова - 6 ст. л.
  • Гірчиця - 2 ч. л.
  • Сіль, перець чорний мелений, насіння кунжуту - за смаком

Куряче філе, качани кукурудзи наріжте невеликими шматочками. Листя салату порвіть руками. Червоний перець наріжте півкільцями. Підготовлені інгредієнти змішайте з родзинками, кукурудзою і ананасами (попередньо злив рідину і підсушив).
У баночку з кришкою налийте сік лимона, соняшникову олію, гірчицю. Закрити кришку і струшуючи збити. Посоліть, поперчіть. Заправте салат заправкою і додайте насіння кунжуту.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика