Форшмак (гехакте герінг)

  • Філе двох оселедців
  • 2 яйця
  • 1 зелене яблуко
  • 1 цибуля
  • 1/4 ч. л. лимонної кислоти
  • 1/2 ст. л. гірчиці
  • 70 г маргарину рослинного (вершкового)
  • 1 ч. л. меленого коріандру
  • 1/2 ч. л. мелений імбир (свіжий - тертий 1 ч.л)
  • чорний перець мелений за смаком
  • 1 ст. л. оцту
  • зелена цибуля

Яблуко очищаємо від шкірки і серцевини. Блендером подрібнюємо 2/3 філе оселедця, 2/3 яблука. Додати коріандр, імбир, чорний перець. Цибулю подрібнити окремо і додати в масу. Маргарин розм'якшити, збити і додати в масу, додати лимонну кислоту. Все збити ще раз блендером. Філе яке залишилося і яблуко ріжемо дрібними шматочками і додаємо в масу. Ставимо в холодильник на 2 - 3 години. Робимо заливку: жовтки варених яєць, гірчицю і оцет розтерти. Взяти ємність у формі рибки і викласти в неї масу, надавши форму риби. Поливаємо форшмак заливкою, зверху посипаємо зеленою подрібненою цибулею.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика