Жюльєн з маслинами

  • курка (філе) - 500 г
  • ріпчаста цибуля - 100 г
  • маслини - 200 г
  • сметана - 2-3 ст. л.
  • бульйон 300 г
  • твердий сир 100 г
  • сіль, перець - за смаком

Куряче філе нарізати соломкою, обсмажити. Цибулю нарізати дрібно, маслини порізати вздовж по довжині. Цибулю і маслини обсмажити у вершковому маслі. Додати до цибулі курку. Сметану розвести бульйоном. Суміш посолити, поперчити, викласти в кокотниці, залити сумішшю сметани з бульйоном поставити в духовку і прогріти 10 хвилин. Дістати з духовки, засипати тертим сиром і розплавити його в духовці до скориночки. Гарнірувати маслинами.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика