Гриби "Новинка"

  • 100 г грибів
  • 100 г м'яса птиці
  • 100 г відвареного язика
  • 50 г шинки
  • 50 г цибулі
  • 1 ст. л. борошна
  • 100 г сметани
  • вершкове масло, сіль, перець, зелень, тертий сир

М'ясо птиці, язик, шинку, нарізати тонкою соломкою і злегка обсмажити на вершковому маслі. Гриби обсмажити з цибулею. Все змішати. Робимо білу пасеровку: борошно обсмажити на вершковому маслі. М'ясо, язик, шинку, гриби, білу пасеровку скласти в глиняний горщик, додати сметану, сіль, перець. Горщик з інгредієнтами поміщаємо в духовку (температура - 200 oC) і прогріваємо 10 хвилин, зверху засипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці до появи сирної скоринки (сир повинен розплавитися). Перед подачею на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика