Торт "Журавлинний"

Коржі:

  • 4 жовтки
  • 1 склянка цукру
  • 200 г м'якого маргарину
  • 1 склянка сметани
  • 1/2 ч. л. соди + оцет, 3-4 склянки борошна
  • ваніль

Крем:

  • 1 склянку журавлини
  • 1 лимон
  • 300 г цукру
  • 4 білка + 1/2 склянки цукру + 1 шт. карамболь (для прикраси)

Коржі:
Жовтки розтерти з цукром, додати маргарин. Соду погасити оцтом і додати в суміш. Невеликими порціями в суміш додавати борошно. Замісити тісто, розділити на 3 частини і спекти 3 коржі.

Крем:
Журавлину і м'якоть лимона збити в блендері. Додати терту цедру лимона, цукор і добре вимішати. Збити білки з цукром. Перед збиванням білки добре охолодити в холодильнику і додати щіпку солі. На коржі викладаємо фруктово-цукрову суміш, а потім білкову. Верхній корж прикрасити ще й грудками білка і цілої журавлиною. Порізати карамболь і прикрасити торт.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика