Оладки з кабачків

  • Кабачки молоді - 3 шт. (близько 500 г)
  • Твердий сир - 70 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Борошно - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Масло рослинне для обсмажування

Молоді кабачки з тонкою шкіркою промити, натерти на крупній тертці. Через сито або просто порційно вручну віджати кабачкову масу. Рідину злити.
Додати до кабачків яйця, перемішати. По ложці, постійно помішуючи, додати борошно.
Сир натерти на дрібній тертці і додати до кабачкової маси. Якщо ви додасте пармезан, то солити кабачки не треба, тому що сир солоний.
Сковороду добре нагріти, влити олію і столовою ложкою викладати кабачкову масу. Смажити кабачкові оладки з обох боків до золотистої скоринки. До готових оладок підійде сметана або майонез.

 
 
 
Кулінарні рецепти - Запорізька соціальна мережа
maxim.zp.ua - Запорожская социальная сеть
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика